Pääsiäisen jälkeen

Kuuntele

Kuuntele kappalainen Tom Nymanin saarna ja raamattuopetus 1.sunnuntaina pääsiäisestä. Pyhän aiheena on ylösnousseen todistajia.

Kuuntele tästä: Tom Nyman-Psalmi 88

Pääsiäisaamuna

Kristus on ylösnoussut - Hän on totisesti ylösnoussut!

Pääsiäisyön jumalanpalveluksen tarkoitus oli alun perin Herran odottaminen. Ehtoollista vietettiin auringonnousun aikaan. Aurinko on ylösnousseen Herran vertauskuva, ja auringonnousu symboloi hänen kuolleista nousemistaan.

Pääsiäisaamuna riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan.

Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Pääsiäisaamun ilosanoma, Antti Saarenketo. Kuuntele tästä pääsiäisaamuna.

Ylösnousemus - Kun maailma muuttui

Aiempia saarnoja, puheita ja raamattuopetuksia

Palmusunnuntain saarna/raamattuopetus, Mika Kyytinen.

Niinisalo 28.3.2021 Palmusunnuntai, Mika Kyytinen

Sunnuntai 14.3.2021, raamattuopetus/jumalanpalveluksen saarna, Iikka Kyllönen

Toisen paastonajan sunnuntain saarna, Keijo Rainerma:

Keijo Rainerma 28.2.2021 Niinisalon Kirkko

Laskiaissunnuntain raamattuopetus, Antti Saarenketo

Tammisunnuntain raamattuopetus, Markus Malmivaara

Naistenilta, vieraana Marja Mattila ja musiikissa Minna Koivunen Satakunnan Kansanlähetyksestä:

Katsele tästä Marja Mattila.

tai kuuntele tästä Marja Mattila 17.3.2021 Niinisalo Naisten ilta

Raamattuopetuksia ja jumalanpalveluksia netissä

Lue tästä päivän sana ja tästä voit tilata viikon sanan sähköpostiisi.

Raamattuopetuksia ja pyhäkoulu lapsille löytyy tästä. Lasten raamattuopetusmateriaalia täältä.

Kirjallisia raamattuopetuksia löydät linkin alta. Nettiopetuksia löydät tästä.

Radiojumalanpalveluksia ja

nettijumalanpalveluksia sekä niiden tallenteita löydät täältä.

Mikä on Niinisalon kirkko?

Joukko Kankaanpään ev.lut. seurakunnan jäseniä haluaa vapaaehtoisin varoin ylläpitää toimintakeskusta Niinisalon kylällä. Luottaen Jumalan armoon ja apuun tahdomme julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta, saattaa evankeliumin sana yhä useamman ihmisen jokapäiväiseen käyttöön ja edistää ihmisten turvautumista Kristukseen omana Vapahtajanaan. Toimintamme pohjautuu Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen.

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

Johanneksen evankeliumi 3:16